در تهیه غذا این اشتباهات را مرتکب نشوید

روش های مختلفی برای طبخ و تهیه غذا وجود دارد اما در این مقاله از دکتر سلام شما را با تکنیک های صحیح پختن مواد مختلف غذایی از جمله گوشت آشنا می نماییم تا شما بتوانید غذایی خوشمزه و لذیذ را تهیه و تننخست فرمایید.
در این مکان تمرینی برای خودداری از این اشتباهات برای شما آماده کـــرده ایم .غذای خانگی باید مغذی و سالم باانجام گرفت. اما متخصصان ده اشتباه رایج در تهیه غذا را ذکر می کنند که در این مقاله میتوانید آنها را مطالعه کنید .

در این مکان تمرینی برای خودداری از این اشتباهات برای شما آماده کـــرده ایم .غذای خانگی باید مغذی و سالم باانجام گرفت. اما متخصصان ده اشتباه رایج در تهیه غذا را ذکر می کنند که در این مقاله میتوانید آنها را مطالعه کنید .

۱-مزه کـــردن غذاهای مانده برای اینکه ببینید آیا هنوز هم نیکو هستند یا فاسد انجام گرفته اند. بهتر هست که محتاط باشیم و مواد غذایی مانده را دور بریزیم.

۲-قرار دادن گوشت پخته انجام گرفته در بشقابی که قبلا گوشت خام در آن نگه داشته اید. حداقل باید بشقاب را با آب گرم و صابون بشویید. با این حال بهتر هست از بشقاب دیگری هستفاده کنید.

۳-باز کـــردن یخ مواد غذایی روی پیشخوان آشپزخانه. (میتوانید آن را یا در یخچال باز کنید، یا در نایلونی قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید تا یخ آن باز شود، باز کـــردن یخ گوشت در دمای اتاق باعث رانجام گرفت باکتری ها میشود)

۴-شستن گوشت یا مرغ. با این کار در واقع ممکن هست سینک و پیشخوان آشپزخانه خود را آلوده کنید.

۵-سرد کـــردن غذا قبل از قرار دادن آن در یخچال.

۶-خوردن خمیر خام، خمیر بیسکوییت، خمیر کیک یا سایر غذاهای حاوی تخم مرغ نپخته و یا آرد نپخته.

۷-مزه دار کـــردن گوشت یا غذاهای دریایی جلوی پیشخوان آشپزخانه.

۸-هستفاده از موادی که با آن گوشت خام را مزه دار کـــرده اید، در غذای پخته.

۹-نیم پز کـــردن گوشت، مرغ، غذاهای دریایی یا تخم مرغ.

۱۰-نشستن دست ها. در صورت تردید، دست های خود را با مقدار زیادی آب گرم و صابون بشویید.

 

منبع/نوآوران

نوشته در تهیه غذا این اشتباهات را مرتکب نشوید اولین بار در پرتال تعاون پدیدار شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.