دستور غذایی برای تغذیه كمكی، ۸ تا ۱۰ ماهه ها

دکتر محمدرضا وفا و همکاران؛ متخصصین تغذیه

 

الف) پوره اسفناج و گوشت گاو                                    

– ۱۰۰ گرم اسفناج ریز

– ۱۰۰ گرم گوشت گاو ۹۰ درصد لخم و چرخ انجام گرفته

اسفناج را بشویید و خشك كنید. آن را خرد كرده یا به قطعات كوچك‌تر ببرید.

گوشت گاو چرخ انجام گرفته را در ماهیتابه تفت داده و بپزید.

روغن را خالی كنید و اسفناج را با گوشت گاو گرم مخلوط كرده و در مولینكس پوره كنید تا نرم شوند.

ب) بروكلی و پنیر ریكوتا                                            

–  ۱۰۰ گرم  بروكلی

– ۲۰۰ گرم پنیر ریكوتای شیركامل

بروكلی را بشویید و به قطعات كوچك ببرید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی كه با فرو كردن چنگال نرم باانجام گرفت، در آب در حال جوش بپزید.

آب را خالی كنید. اجازه دهید بروكلی كمی خنك شود. برای خنك كردن بروكلی آب سرد را روی آن نگیرید این كار مواد مغذی را كم خواهد كرد.

آن را در مولینكس پوره كرده، سپس پنیر ریكوتا را به آن اضافه نموده و با هم پوره كنید.

می توانید در صورت تمایل از سایر سبزی‌ها هستفاده کنید.

 

نوشته دستور غذایی برای تغذیه كمكی، ۸ تا ۱۰ ماهه ها اولین بار در پرتال تعاون پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.