طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

تحریریه گروه ترجمه تعاون پرتال

 

رب گوجه فرنگی خانگی تکمیلا متفاوت و خوشمزه تر از آن چیزی هست که به صورت حاضر و آماده از سوپر مارکت محل خانومدگی خود خریداری می کنید.

تهیه رب گوجه فرنگی در خانه تقریبا یک روز تکمیل از تایم تان را می گیرد. در واقع مجبورید کل روز را بالای سر دیگ، ایستاده و آن را دایم هم بخانومید و در انتهای روز رب گوجه فرنگی خوش طعم تان آماده شود.

مقایسه رب گوجه فرنگی خانگی و کارخانه ای

یکی از مزیت های رب خانگی نسبت به رب های کارخانه ای، عدم وجود افزودنی مانند نگهدارنده ههست. تایمی رب گوجه فرنگی با نظارت خود فرد تهیه می شود، می تواند برای همه افراد خانواده قابل هستفاده باانجام گرفت.

به‌عنوان مثال با کنترل نمک، برای افرادی که فشارخون بالایی دارند، رب خانگی قابل هستفاده هست. افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند باید از مواد غذایی هستفاده کنند که فاقد گلوتن باانجام گرفت.

برای همین رب‌ های خانگی می‌تواند برای آنها بهترین گزینه باانجام گرفت دلیل‌که فاقد گلوتن و مواد افزودنی هست.

همچنین نوع گوجه فرنگی و نحوه پخت طبق میل خودتان انجام خواهد انجام گرفت و میزان حرارت و زمان لازم برای پخت رب را شما تعیین می کنید.

هر چقدر رب آهسته تر پخته شود، قوام افزایشی یافته و از لحاظ ارزش غذایی غنی تر خواهد بود. در حالی که، رب گوجه فرنگی تهیه انجام گرفته در کارخانجات از این حیث، بی بهره می باانجام گرفت.

نحوه انتخاب گوجه فرنگی

نوع گوجه فرنگی انتخابی تان در مقدار نهایی رب موثر هست.

مثلا اگر از گوجه فرنگی های به انجام گرفتت رسیده و قاچ خورده هستفاده کنید، ممکن هست در آخر فقط سه شیشه کوچک رب نصیب تان بشود اما هستفاده از گوجه فرنگی های گوشتی، دو برابر آن مقدار به شما رب تحویل می دهد.

طرز تهیه

مواد لازم رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی         ۱۰۰ کیلوگرم 

روغن                   ۱ کیلوگرم 

نمک                   ۱ بسته ۴۰۰ گرمی 

توری سیمی با خانه های خیلی ریز

روش تهیه رب گوجه فرنگی

۱- گوجه فرنگی ها را نصف کنید و یا اگر بزرگ هستند آن ها را به چهار قسمت تقسیم نمایید. سپس، با دست تکه های خرد انجام گرفته گوجه ها را له کنید.

سپس آنها را به  درون یک قابلمه بزرگ ریخته و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاد و پوست شان به آسودهی جدا شود. سپس آن را درون توری سیمی بریزید تا صاف شود.

۲- اکنون مجدد آب گوجه فرنگی را روی حرارت گذاشته و آنقدر بگذارید تا آب آن پایان انجام گرفته و رب غلیظ شود. دراین زمان معمولا، تکه هایی از رب به هوا می پرد.

غلظت رب باید نه آنقدر شل باانجام گرفت که زود کپک بخانومد و نه آنقدر سفت که طعم سوختگی بگیرد.

۳- در مرحله آخر روغن را بریزید و بگذارید تعداد تفت بخورد. نمک را هم می توانید در این مرحله اضافه کنید.

وجود نمک از کپک زدن رب جلوگیری می کند و روغن هم باعث می شود، اگر رب در فریزر نگهداری شود، یخ نخانومد.

در نهایت، رب به دست آمده را سرد کـــرده و در شیشه بریزید و روی آن را با روغن زیتون بپوشانید.

 

نوشته طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی اولین بار در پرتال تعاون پدیدار شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.