مطالب تغذیه ای در مورد شربت افرا

شربت افرا از شیره ی درخت افرای قرمز یا سیاه گرفته می شود.


درشت مغذی ها

جزء اصلی  آن سوکروز و آب هست همراه با مقادیر کم تر  و متغیر قند های ساده مثل فروکتوز و گلوکز. بر اساس نظریه دپارتمان بین المللی تغذیه آگریکولچر، ارزش تغذیه ای درشت مغذی های آن در هر ۱۰۰ گرم،  ۲۶۰ کالری هست، ۰.۰۴ گرم پروتئین، و ۰.۰۶ گرم چربی و ۶۷.۰۴ گرم کربوهیدرات. از کل محتوای کربوهیدرات، ۶۰.۴۴ گرم ممکن هست مربوط به شکر باانجام گرفت، ولی فیبری ندارد.


مواد معدنی

مقدار بالایی منیزیوم و روی دارد، در هر ۱۰۰ گرم آن به ترتیب ۲۲ درصد   و ۳.۷ درصد این مواد معدنی را دارهست. منیزیوم یک کوفاکتور برای فعالیت تعدادین آنزیم هست که برای تولید انرژی و دفاع آنتی اکسیدانی موثر هست. روی برای عملکـــرد دستگاه ایمنی ضروری هست.   کمبود این مواد معدنی ممکن هست تعداد گلبول های سفید خون را افزایش دهد و در نتیجه  پاسخ های ایمنی را کاهش می دهد.


ویتامین ها

علاوه بر مواد معدنی،  منبع غنی برای ویتامین های متعدد هست. ویتامین ها برای عملکـــردهای سلولی نقش دارند. مشخص ترین ویتامین های آن شامل نیاسین، ویتامین B5 و ریبوفلاوین و فولیک اسید و پیریدوکسین و بیوتین و ویتامین  A هست. نیاسین و ویتامین های گروه بی در متابولیسم انرژی سلول های بدن نقش دارند. ویتامین B5 در متابولیسم پروتئین و آمینواسیدها نقش دارد و می تواند آمینواسید ها را به اشکال مورد نیاز در مقادیر زیاد تبدیل کند. ویتامین A  در بهبود بینایی و حفظ سلامت پوست نقش دارد و حتی لایه ی پوشاننده ی معده.


ترجمه انجام گرفته از: livestrong.com

نوشته مطالب تغذیه ای در مورد شربت افرا اولین بار در پرتال تعاون پدیدار شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.