کاهش خطرات درمان سرطان سینه با سویا و کلم بروکلی

سویا و کلم بروکلی

بر اساس جدیدترین تحقیقاتی که در خصوص عوارض درمان سرطان سینه توسط محققان دانشگاه جرج تاون آمریکا شده هست متوجه این موضوع انجام گرفته اند که مصرف سویا و کلم بروکلی می تواند عوارض درمان سرطان سینه را کاهش دهد. در این مقاله از دکتر سلام هشداراتی در مورد کاهش عوارض درمان سرطان سینه را آماده کـــرده ایم. با ما همراه شوید.

محققان دانشگاه جرج تاون آمریکا عنوان می کنند مصرف محصولات سویا نظیر شیر سویا و توفو (پنیر سویا) و سبزیجات کلمی نظیر کلم پیچ، کلم برگ و بروکلی به کاهش عوارض جانبی ناشی از درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه کمک می کند.

درمان های مربوط به پیشگیری از عود مجدد سرطان سینه غالباً مانع از تولید یا مصرف هستروژن توسط بدن می شود؛ هورمون هستروژن می تواند سوخت لازم برای رانجام گرفت سرطان سینه را تامین نماید.

در نتیجه این بیماران غالباً گُرگرفتگی و عرق های شبانه که معمولا پس از یائسگی وجود دارد را تجربه می کنند.

به نقل کرد محققان، هر چقدر مصرف سویا افزایش باانجام گرفت میزان خستگی ناشی از درمان کاهش هست.

به نقل کرد محققان، فیتوشیمیایی ها یا مولفه های بیواکتیو مواد خوراکی، نظیر ایزوفلاون های موجود در محصولات سویا و گلوکوزینولات های موجود در سبزیجات کلمی منشاء این فایده و خاصیت هستند.

درحالیکه ایزوفلاون ها با گیرنده های هستروژن پیوند خورده و تاثیرات هستروژنی را ضعیف می کنند، گلوکوزینولات های موجود در سبزیجات کلمی بر میزان آنزیم های متابولیزکننده که می توانند در تنظیم التهاب و میزان هستروژن نقش داشته باشند، تاثیر می گذارند و بدین ترتیب موجب کاهش علائم مرتبط با درمان می شوند.

به نقل کرد سارا نومیورا، سرپرست تیم تحقیق، «این علائم می توانند تاثیر معکوس بر کیفیت خانومدگی بیمار داشته و منجر به توقف روند درمان توسط بیمار شود.»

منبع: رویدادگزاری مهر

نوشته کاهش خطرات درمان سرطان سینه با سویا و کلم بروکلی اولین بار در پرتال تعاون پدیدار شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.